Julebord
Ble julebordet ditt ansvar i år? Ingen panikk – vi hjelper deg!
Fra 13. november lukter det jul på Brygghuset, da er både årets julemat og årets juleøl klar .
Santa Baby 29. november
Pris avhenger av sceneutsikt.
Kun 20 ledige plasser – ta kontakt på hilde@brixbrygghus.no
Xmas Mas (Brix Brygghus og Mellombels)
COCKTAIL(s) og mingling
DJ El Chico holder stemningen oppe
Hovedrett og dessert følger.
Ta kontakt allerede nå, så lager vi ditt julebord hilde@brixbrygghus/ 91316721
Brygghusjulemeny:
Hjemmelaget gravlaks Gravlagt i Whisky og dill. Serveres med pepperrotkrem og knekkebrix (149)
Inneholder: Laktose, fisk, sulfitt, gluten, rug, bygg, hvete
Brix Juleribbe
Øldampa svineribbe fra TT-Meat servert med mormors potetsalat, ølsylta rødkål, jærpotet, julepølse, juleølsaus & tyttebær (379)
Inneholder: sulfitt, sennep, selleri, gluten
Brix Pinnekjøtt Øldampa pinnekjøtt koteletter fra TT-Meat serveres med kålrabistappe & jærpotet (429)
Inneholder: sulfitt, gluten, laktose
Ikke så lett å bestemme seg? Gå for en JULECOMBO? Øldampa pinnekjøtt og svineribbe fra TT Meat, julepølse, ølsylta rødkål, kålrabistappe, jærpotet, tyttebær (479) Inneholder: gluten, sulfitt, sennep, selleri, laktose
Dessert: Lets make a Cheesecake the X-mas way Julekrydret ostekake på en pepperkakebunn, toppet med mandel og gele ala gløgg (149) Inneholder: Nøtter, mandel, hvete, sulfitt
Kjør SAFE? Treretter: 799 (hovedrett Julecombo)