Julemeny

3 retters julemeny

kr. 899

Gravet laks servert med fenikkel og hjertesalat, pepperrotrømme, eplevinagrette og sprø bokhvete.

Allergen: fisk, melk, svovel sulfitt, lupin, gluten av bokhvete

 

Øldampa pinnekjøtt og stekt ribbe med tradisjonelt tilbehør, gardspølse, medisterkake, potet, kålrabistappe, rødkål og saus.

Allergen: svovel sulfitt, melk, gluten av bygg

 

Vaniljeis serveres med eplekompott, havre- og kanelcrumble og salt karamell.

Allergen: melk, gluten av hvete, egg

Juletallerken

kr. 525

Øldampa pinnekjøtt og stekt ribbe med tradisjonelt tilbehør, gardspølse, medisterkake, potet, kålrabistappe, rødkål og ølsaus.

Allergen: svovel sulfitt, melk, gluten av bygg

Pinnekjøtt

kr. 429

Pinnekjøtt serveres med poteter, kålrabistappe, gardspølse og sjysaus.

Allergen: svovel sulfitt, melk, gluten av bygg

Ribbe

kr. 429

Juleribbe og medisterkake servers med rødkål, potet og ølsaus.

Allergen: svovel sulfitt, melk, gluten av bygg

This entry was posted in . Bookmark the permalink.