3 retters julemeny
Gravet laks servert med fenikkel og hjertesalat, pepperrotrømme, eplevinagrette og sprø bokhvete.
Allergen: fisk, melk, svovel sulfitt, lupin, gluten av bokhvete
Øldampa pinnekjøtt og stekt ribbe med tradisjonelt tilbehør, gardspølse, medisterkake, potet, kålrabistappe, rødkål og saus.
Allergen: svovel sulfitt, melk, gluten av bygg
Vaniljeis serveres med eplekompott, havre- og kanelcrumble og salt karamell.
Allergen: melk, gluten av hvete, egg
Juletallerken
Øldampa pinnekjøtt og stekt ribbe med tradisjonelt tilbehør, gardspølse, medisterkake, potet, kålrabistappe, rødkål og ølsaus.
Allergen: svovel sulfitt, melk, gluten av bygg
Pinnekjøtt
Pinnekjøtt serveres med poteter, kålrabistappe, gardspølse og sjysaus.
Allergen: svovel sulfitt, melk, gluten av bygg
Ribbe
Juleribbe og medisterkake servers med rødkål, potet og ølsaus.
Allergen: svovel sulfitt, melk, gluten av bygg