Site Overlay

Velkommen til Årets Julebord på Brix Brygghus

Vi starter julebordsesongen fredag 11. november

_DSC3650-Edit

Julemeny på Brygghuset

Blanding av øldampet pinnekjøtt og pinnesteik fra Nyyyt med honningglaserte gulrøtter og kålrot, ølkokte poteter og ølsjysaus

489,-
Allergener: gluten, melk, sulfitt, sitrus

Ribbe fra frilandsgris fra Nyyyt dampet og grillet med husets øl, ølsylta rødkål med appelsin og anis, mormors potetsalat med rødbeter, ølpølse laget med huset’s mesk og øl, glaze av appelsin og eple.

459,-
Allergener: gluten, melk, sulfitt, sitrus

..og til dessert:

Blondie med hvit sjokoladekrem og smak av appelsin.

105,-                                      Allergener: Melk, hvete, egg, sitrus

Vanskelig å bestemme seg? Litt av alt 559,-

Fredag 25.11 - The Vaudevilles

_DSC3803-Edit-Edit

Jean Brigitte og Vaudevilles kommer tilbake med sitt forrykende
dinner-cabaret show. Her blir det fengende rytmer og utrolige kostymer, en stemning du ikke vil gå glipp av.

Treretter og show 1590 pr pers. Ta med gjengen eller firmaet på årets kuleste julebord.

Vær kjapp, her blir det utsolgt - bestill bord på mail her

Copyright © 2023 Brix Brygghus. All Rights Reserved. | Catch Foodmania by Catch Themes