Bilde: Solveig Jåstad
Mat
Ærlig pubmat – hva er det?
God mat, basert på grill og lokale leverandører. Vi våger å speile oss i menyene til Brewpubs rundt om i verden, og er sinnsykt stolte av resultatet. Vi har et kjøkkenlag som tørr og prøver.
Vi tar av og på retter, tester nye og sesongavhengige produkter, lever og leverer etter våre gjesters ønsker og tilbakemeldinger. Og selvfølgelig har vi alltid en øl som passer til ditt valg. Guten Apetit.
Ærlig Pubmat
Brix Grillfjøl
Vi på Brix Brygghus er stolte av samarbeidet med TT Meat og presenterer med glede Brix Grillfjøl med kjøtt fra TT Meat.
Hel T-Bone
Spør våre servitører om størrelse og pris på stykningsdelene vi har tilgjengelig. Stykkene varierer mellom 900g – 1400g
Côte de Boeuf
Spør våre servitører om størrelse og pris på stykkningsdelene vi har tilgjengelig. Stykkene varierer mellom 900g – 1400g.
Tilbehør
Vi anbefaler 2-3 sideretter og 1-2 typer saus til deres valgte kjøttstykke. Disse velges fra menyen ved bestilling.
Ventetid
Ventetid på store kjøttstykker ligger mellom 40-60 minutter. Vi griller kjøttet i perioder for å oppnå best mulig kvalitet. Underveis pensler vi med smør, hvitløk og urter. Vi steker kjøttet medium minus til medium.
Fish & Chips
Vår bestselger! Torsk i øltempura, med PomFri, remulade og erterpurè. Vi anbefaler en ufiltrert pilsner til denne retten.
Allergen: Fisk, melk, Gluten fra hvete, sesam, egg, sennep
BFC – Brix Fried Chicken
Polentakrem, padrons, PomFri, vårløk, coleslaw og chilimayo med chiliolje og sesamfrø. Vi anbefaler en engelsk pale ale.
Allergen: Soya, sulfitt, sesam, lupin, fisk, melk, egg, sennep
Pasta Trottole
Spicy creamy nduja og chorizo med trottole-skruer, fløte, erter og parmesan.
Gluten, svovel, melk, sennep, soya
Brix Burger
Burger fra Nyyyt kvernet av 100% norsk storfe. Alle våre burgere serveres med salat, tomat, sylteagurk, aioli og er inkludert PomFri. Alle burgere kan fås som vegetar eller glutenfri.
Cheddar, bacon og BBQ-mayo. Vi anbefaler en klassisk lager.
Allergen: Sulfitt, melk, egg, sennep, gluten av hvete.
Sondres Favoritt Burger
Burger fra Nyyyt kvernet av 100% norsk storfe. Alle våre burgere serveres med salat, tomat, sylteagurk, aioli og er inkludert PomFri. Alle burgere kan fås som vegetar eller glutenfri.
Cheddar, karamellisert løk, sprø løk, bakt sopp, bearnaise mayo. Vi anbefaler en amber ale.
Allergen: hvete, laktose, sulfitt, egg, sennep
Fritert Kyllingburger
Fritert kylling, coleslaw, avocado, chilimayo. Vi anbefaler en IPA.
Allergen: Sulfitt, melk, egg, sennep, gluten av hvete.
BBQ Glazed Spareribs
Kremet polenta, Pomfri, stekt padrons, coleslaw, chilimayo med chiliolje og sesamfrø. Vi anbefaler en IPA.
Allergen: Sulfitt, melk, egg, soya, sennep, sesam
Biff fra TT Meat
Serveres med sesongens grønnsaker, potetkrem, bakte småpoteter og sjusaus med sennepsfrø. Vi anbefaler en mørk lager.
Allergen: Sulfitt, melk, egg, soya, sennep, selleri
Pølsa & Stappa
Bratwurst, potetkrem, karamellisert løk, ravigotte mayo og sprø løk. Vi anbefaler en mørk lager.
Allergen: Sulfitt, melk, egg, sennep, soya
Kylling Cæsarsalat
Kullgrillet kyllinglår med hjertesalat i cæsardressing, krutonger, parmesan og bacon. Vi anbefaler en engelsk pale ale.
Allergen: Svovel Sulfitt, melk, egg, fisk, sennep, gluten fra hvete.
Ølbrulé
Med vaniljeis og vørtersirup. Vi anbefaler en stout til denne retten.
Allergen: Melk, egg, sulfitt, gluten av hvete
Rabarbra & Vaniljeis
Vaniljeis, rabarbra, havresmuler og salt karamell.
Allergen: Gluten, svovel sulfitt, egg, melk.
Ukens Sorbet eller is
Vaniljeis
2 kuler vaniljeis
Allergen: melk, egg, kan inneholde spor av nøtter.
Ærlig Pubsnacks
Spekefjøl
3 typer spekemat fra Nyyyt og litt assortert ost serveres med hjemmelaget brød, oliven, marmelade og knekkebriz laget på mesk fra bryggeriet. Vi anbefaler en jærpilsner.
Allergener: Gluten av hvete, egg, svovel, melk, lupin
Friterte Kyllingvinger
Soya glazed kyllingvinger toppet med vårløk og sesamfrø. Vi anbefaler en klassisk lager.
Allergener: Soya, svovel, sesam, lupin
BFC & Padrons
Fritert lårfilet av kylling, padrons og chilimayo med chiliolje og sesamfrø.
Allergener: Soya, sulfitt, sesam, lupin, fisk, melk
Brix Fries
PomFri med parmesan, bacon, karamellisert løk, jalapenos, vårløk, og chilimayo. Vi anbefaler en IPA.
Allergener: Sulfitt, lupin, melk, egg, sennep.
Søtpotet Fries & Aioli
Allergen: Svovel sulfitt, Lupin, melk, egg, sennep
Salte Mandler fra Valencia
Allergen: nøtter
Gordal Picante Oliven
Gordal Picante Oliven. Vi anbefaler en pilsner.
Allergen: Sulfitt
Hjemmelaget brød
Hjemmelaget brød med pisket smør.
Allergener: melk, gluten av hvete, sesam, kan inneholde spør av nøtter
Taco med kullgrillet kyllinglår
Maistortilla fra Como Mexico, mango, rørosrømme, hjertesalat, rødløk, salsa fresca, hotsauce og revet chiliost fra Ystepikene.
Allergen: Svovel sulfitt, egg, sennep, melk
Taco Carnitas
Taco med svinenakke, maistortilla fra Como Mexico, jalapenos, rørosrømme, hjertesalat, rødløk, salsa fresca, hotsauce og revet chiliost fra Ystepikene.
Allergen: Soya, svovel sulfitt, egg, sennep, melk.