Bilde: Solveig Jåstad
Mat
Ærlig pubmat – hva er det?
God mat, basert på grill og lokale leverandører. Vi våger å speile oss i menyene til Brewpubs rundt om i verden, og er sinnsykt stolte av resultatet. Vi har et kjøkkenlag som tørr og prøver.
Vi tar av og på retter, tester nye og sesongavhengige produkter, lever og leverer etter våre gjesters ønsker og tilbakemeldinger. Og selvfølgelig har vi alltid en øl som passer til ditt valg. Guten Apetit.
Ærlig Pubmat
Hjemmelaget Gravlaks
Laget med Islay whisky og dill. Servert med pepperotkrem og knekkebrix
Allergener: Fisk, Gluten (hvete, havre, bygg), laktose
Brix Ribbe
Øldampa svineribbe fra TT-Meat, servert med Mormors potetsalat, ølsylta rødkål, jærpotet, julepølse og juleølsaus med tyttebær.
Allergener: Gluten (hvete, havre, bygg), selleri, sulfitt, sennep.
Brix Pinnekjøtt
Øldampa pinnekjøtt fra TT-meat. Servert med kålrabistappe og jærpotet.
Allergener: Gluten(hvete, havre, bygg), laktose.
Jule Combo
Øldampa pinnekjøtt og svineribbe fra TT-Meat, servert med julepølse, ølsylta rødkål, kålrabistappe, jærpoteter og tyttebær.
Allergener: Gluten(hvete, havre, bygg), laktose, selleri, sennep
Fish & Chips
Vår bestselger! Torsk i øltempura, med PomFri, remulade og erterpurè. Vi anbefaler en ufiltrert pilsner til denne retten.
Allergener: Fisk, gluten (hvete, havre, bygg), egg, sennep, sulfitt, melk.
Karibisk Cæsarsalat
Jamaican jerk krydret kyllinglår med romanosalat i cæsardressing, krutonger, parmesan og bacon Vi anbefaler en belgisk wit til denne salaten. Kan lages glutenfri.
Allergener: Gluten(hvete, havre, bygg), melk egg, fisk, sitrus, sennep.
BFC – Brix Fried Chicken
Southern style frittert kylling servert med mais-stuing, PomFri og chilimajones. Vi anbefaler en pale ale.
Allergener: Gluten (hvete, havre, bygg), laktose, sennep, sulfitt, selleri.
Kyllingsandwich
Serveres med salat, aioli, tomat, syltet løk, sylteagurk, bacon og PomFri. Vi anbefaler en pilsner til denne retten. Kan lages glutenfri.
Allergener: Gluten (havre, hvete, bygg), melk, egg, sennep.
Pølsa & Stappa
Tysk bratwürst på oppskrift etter bryggmesterens bestefar serveres med potetstappe, syltet løk, spørstekt løk og sennep. Vi anbefaler en Festbier til denne retten.
Allergener: Melk, sennep, egg.
Brix Burger
180 gr. burger av lokalt oksekjøtt fra Nyyyt, servert med ost, bacon, syltet løk, tomat, sylteagurk, bbq-sauce og aioli. Inkludert PomFri. Vi anbefaler en Engelsk Special Bitter til denne retten. Kan lages glutenfri og som vegetar.
Allergener: Gluten (hvete), melk, sulfitt, egg, sennep.
Blåmann Burger
180 gr. burger av lokalt oksekjøtt fra Nyyyt med gorgonzolaost, karamellisert rødløk og bacon. Med salat, tomater og sylteagurk. Vi anbefaler en belgisk dobbel til denne burgeren. Kan lages glutenfri og som vegetar.
Allergener: Gluten (hvete), melk, sulfitt, egg, sennep.
Spicy Kylling og Mangoburger
Jamacian jerk krydret kyllinglår toppet med mango-chutney, salat, tomat og syltet løk, sylteagurk. Serveres med PomFri. Vi anbefaler en India Pale Ale til denne burgeren. Kan lages glutenfri og som vegetar
Inneholder: Gluten (hvete), laktose, sulfitt, egg, sennep
Vegetarburger
150g vegetarburger av soya, serveres med PomFri, ost, salat, syltet løk, tomat, sylteagurk, aioli og BBQ- saus. Vi anbefaler en klassisk lager til denne burgeren. Kan lages glutenfri.
Allergener: Gluten (hvete), melk, sulfitt, soya, sennep.
Brix Spareribs
Serveres med PomFri, mais på kolbe, BBQ-saus & coleslaw. Vi anbefaler en dobbel IPA sammen med denne retten.
Allergener: melk, sennep, egg, selleri.
Riskrem
med surøl og bringebær coulis. Toppet med karamelliserte mandler.
Inneholder: Gluten (hvete, havre, bygg), laktose, sulfitt, nøtter.
Ostefat
Dagens utvalg av norske oster, servert mango- og chilimarmelade og havrekjeks.
Inneholder: Hvete, melk
Ølbrulé
Med vaniljeis og vørtersirup. Vi anbefaler en stout til denne retten.
Allergener: Gluten fra øl (hvete, bygg, havre), melk, egg.
Vaniljeis
2 kuler vaniljeis
Inneholder: melk og kan inneholde spor av nøtter.
Ærlig Pubsnacks
Delefat
Med lokal ost & spekemat fra Nyyyt, Ask, Ystepikene, Voll Ysteri og Stavanger Ysteri. Serveres med husets knekkebrød og appelsinmarmelade, honningsennep og meskebrød. Vi anbefaler en klassisk lager.
Allergener: Gluten (fra øl: hvete, havre, bygg) valnøtter, melk, sennep.
Fritert Kvitskimmelost
Fra Ystepikene, serveres med chilimarmelade og knekke-Brix. Vi anbefaler en belgisk wit.
Allergener: Egg, melk, gluten (hvete, havre, bygg).
Kyllingvinger med chiliaioli
Kyllingvinger med sticky asian glaze & chiliaioli. Vi anbefaler en India Pale Ale.
Allergener: Egg, soya, selleri, sulfitt, sennep.
Meskebrød
med humlesmør, ost & øl-dip, jarlsberg og oliven. Vi anbefaler en Pale ale.
Allergener: Gluten (hvete, havre, bygg), melk, fisk, sennep.
Hjemmelaget brød
Hjemmelaget brød med humlesmør.
Allergener: Gulten (hvete, bygg, havre), melk.
Brix Fries
PomFri med parmesan, bacon, jalapenos, urter og chiliaioli. Vi anbefaler en American amber ale.
Allergener: Melk, egg, sulfitt.
Gordal Picante Oliven
Gordal Picante Oliven. Vi anbefaler en Helles.
Snackpølse fra Nyyyt
Vi anbefaler en pilsner
Allergener: melkesukker (laktose).