Bilde: Solveig Jåstad
Mat
Ærlig pubmat – hva er det?
God mat, basert på grill og lokale leverandører. Vi våger å speile oss i menyene til Brewpubs rundt om i verden, og er sinnsykt stolte av resultatet. Vi har et kjøkkenlag som tørr og prøver.
Vi tar av og på retter, tester nye og sesongavhengige produkter, lever og leverer etter våre gjesters ønsker og tilbakemeldinger. Og selvfølgelig har vi alltid en øl som passer til ditt valg. Guten Apetit.
Ærlig Pubmat
Øldampet Blåskjell
Blåskjell dampet i belgisk wit, servert med pomfri og aioli.
Allergener: Fisk, hvete, havre, bygg, egg, sennep, sulfitt, laktose
Fish & Chips
Vår bestselger! Torsk i øltempura, med PomFri, remulade og erterpurè. Vi anbefaler en ufiltrert pilsner til denne retten.
Allergener: Fisk, hvete, havre, bygg, egg, sennep, sulfitt, laktose.
Brix Spareribs
Serveres med PomFri, mais på kolbe, BBQ-saus & coleslaw. Vi anbefaler en dobbel IPA sammen med denne retten.
Allergener: Laktose, sulfitt, soya, sennep, egg.
BFC – Brix Fried Chicken
Southern style frittert kylling servert med mais-stuing, PomFri og chilimajones. Vi anbefaler en pale ale.
Allergener: hvete, havre, bygg, laktose, sennep, sulfitt.
Åpent Smørbrød
Med grillet kyllinglår, brie, soltørka tomater, syltet løk, trøffelmayo på hjemmelaget brød. Servert med PomFri.
Allergener: havre, hvete, bygg, laktose, egg, sulfitt.
Pølsa & Stappa
Tysk bratwürst på oppskrift etter bryggmesterens bestefar serveres med potetstappe og øl- og løksaus.
Allergener: Laktose, Sulfitt
Karibisk Cæsarsalat
Jamaican jerk krydret kyllinglår med romanosalat i cæsardressing, krutonger, parmesan og bacon Vi anbefaler en belgisk wit til denne salaten. Kan lages glutenfri.
Allergener: hvete, havre, bygg, laktose, egg, fisk, sitrus, sennep.
Brix Burger
100% Picanha-burger fra TT Meat, servert med ost, bacon, syltet løk, tomat, sylteagurk, bbq-sauce og aioli. Inkludert PomFri. Vi anbefaler en Engelsk Special Bitter til denne retten. Kan lages glutenfri og som vegetar.
Allergener: hvete, laktose, sulfitt, egg, sennep.
Churrasco Burger
100% Picanha-burger fra TT Meat med chimmichurri, manchego og chilimayo.
Allergener: hvete, laktose, sulfitt, egg, sennep.
French Connection Burger
Burger av 100% Picanhakjøtt fra TT Meat, med brie, bacon, soltørka tomater og trøffelmayo
Allergener: hvete, laktose, sulfitt, egg, sennep.
Spicy Kylling og Mangoburger
Jamacian jerk krydret kyllinglår toppet med mango-chutney, salat, tomat og syltet løk, sylteagurk. Serveres med PomFri. Vi anbefaler en India Pale Ale til denne burgeren. Kan lages glutenfri og som vegetar
Inneholder: hvete, laktose, sulfitt, egg, sennep
Picanha
Brasiliansk top rump fra TT Meat servert med chimmichurri og krydra jærpoteter.
Allergen: Sulfitt
Blackened Lam Indrefilet
Med saus av stout og mørk sjokolade, ovnsbakte rotgrønnsaker og stekte jærpoteter.
Allergen: Hvete, Havre, Bygg
Andebryst
med saus av dobbelbokk og kirsebær, blomkålpuré, blåøster-sopp og stekte jærpoteter.
Allergen: Hvete, havre, bygg, laktose
Grillfjøl
Prøv vår grillfjøl med pichana, indrefilet av lam og andebryst. Her får du en smak av alt “Fra Grillen”, servert med masse tilbehør.
Allergener: Hvete, havre, bygg, laktose, sulfitt
Ølbrulé
Med vaniljeis og vørtersirup. Vi anbefaler en stout til denne retten.
Allergener: hvete, bygg, havre, laktose, egg.
Rhubarb & Custard
Toppet med crumble
Allergen: Hvete, laktose, egg
Vaniljeis
2 kuler vaniljeis
Inneholder: melk, egg, kan inneholde spor av nøtter.
Ærlig Pubsnacks
Delefat
Med lokal ost & spekemat fra Nyyyt, Ask, Ystepikene, Voll Ysteri og Stavanger Ysteri. Serveres med husets knekkebrød og appelsinmarmelade, honningsennep og meskebrød. Vi anbefaler en klassisk lager.
Allergener: Gluten (fra øl: hvete, havre, bygg) valnøtter, melk, sennep.
Oksekjake Croquette
3 stk croquette med braissert oksekjake fritert og servert med soltørka tomat-mayo.
Sulfitt, hvete, havre, bygg, laktose
Fritert Kvitskimmelost
Fra Ystepikene, serveres med chilimarmelade og knekke-Brix. Vi anbefaler en belgisk wit.
Allergener: Egg, melk, gluten (hvete, havre, bygg).
Kyllingvinger med chiliaioli
Kyllingvinger med sticky asian glaze & chiliaioli. Vi anbefaler en India Pale Ale.
Allergener: Egg, soya, selleri, sulfitt, sennep.
Brix Fries
PomFri med parmesan, bacon, jalapenos, urter og chiliaioli. Vi anbefaler en IPA.
Allergener: Melk, egg, sulfitt.
Trøffel Fries
PomFri, Trøffelmayo og Parmesan
Allergen: Egg, Laktose
Hjemmelaget brød
Hjemmelaget brød med humlesmør.
Allergener: Gulten (hvete, bygg, havre), melk.
Gordal Picante Oliven
Gordal Picante Oliven. Vi anbefaler en Helles.
Villsvinpølse
Speket villsvinpølse