MAT

_DSC7607
Vi tilpasser menyer etter dine behov_crop
_DSC1495
del-supp mai
Juli4 MENY

LOKALT, solid & godt

 

BRIX Brygghus har invitert Jæren inn på kjøkkenet. Lokale slaktere og pølsemakere som R. Skretting, Idsøe, NYYYT på Røysland Gard og Malmin & Orre leverer spekemat, kjøtt og pølser. Kyllingen kommer fra Håkylling.

 

Godt brød er halve måltidet, det mener i hvertfall vi. Her på huset baker vi vårt eget foccacciabrød og et meskebrød på mesken fra bryggeriet. I tillegg til vårt eget brød har vi avtaler med lokale bakere for å gi deg det beste brødet til maten.

 

Egg fra Theodor på Grødelandsvegen og grønnsaker fra Germann Vervik eftf.

 

Nesten alle retter kan selvfølgelig tilberedes laktose og glutenfri, med unntak av Fish&Chips.