Nesten 30 ansatte som lærer noe nytt om øl og brygging hver dag, for å være beredt til å svare på dine spørsmål om Ekte håndtverksøl og Ærlig Pubmat.

Vårt slagord er «Lokalt, Solid og Godt» og vi samarbeider med mange lokale matprodusenter.

Et levende Brygghus med et bredt spekter av arrangement og høyt aktivitetsnivå.

Annenhver søndag har vi en av Norges best besøkte pubquizer.
Vi ønsker å skape et miljø hvor alle føler seg velkomne.

Vi tilbyr ølsmakinger og omvisninger, tilpasser mat og øl – og har en sinnsyk grillfjøl du kan bestille til hver lørdag.

Hold deg opppdatert på Facebook.
Og, hjertelig velkommen!

Kontakt oss

Ola Helland
Daglig leder

934 00 720

ola@brixbrygghus.no

Johan Kjær Rosenquist
Driftleder

902 59 097

johan@brixbrygghus.no

Sven Austel
Bryggmester

948 15 424

sven@brixbrygghus.no

Rick Worrall
Kjøkkensjef

924 18 972

rick@brixbrygghus.no

Eirik Eik
Salg

900 25 831

eirik@brixbrygghus.no

Hilde Steen Helland
Husmor / Booking

913 16 721

hilde@brixbrygghus.no