Brix Grillfjøl
Vi på Brix Brygghus er stolte av samarbeidet med TT Meat og presenterer med glede Brix Grillfjøl med kjøtt fra TT Meat.
Hel T-Bone
Spør våre servitører om størrelse og pris på stykningsdelene vi har tilgjengelig. Stykkene varierer mellom 900g – 1400g
Côte de Boeuf
Spør våre servitører om størrelse og pris på stykkningsdelene vi har tilgjengelig. Stykkene varierer mellom 900g – 1400g.
Tilbehør
Vi anbefaler 2-3 sideretter og 1-2 typer saus til deres valgte kjøttstykke. Disse velges fra menyen ved bestilling.
Ventetid
Ventetid på store kjøttstykker ligger mellom 40-60 minutter. Vi griller kjøttet i perioder for å oppnå best mulig kvalitet. Underveis pensler vi med smør, hvitløk og urter. Vi steker kjøttet medium minus til medium.
Fish & Chips
Vår bestselger! Torsk i øltempura, med PomFri, remulade og erterpurè. Vi anbefaler en ufiltrert pilsner til denne retten.
Allergen: Fisk, melk, Gluten fra hvete, sesam, egg, sennep
BFC – Brix Fried Chicken
Polentakrem, padrons, PomFri, vårløk, coleslaw og chilimayo med chiliolje og sesamfrø. Vi anbefaler en engelsk pale ale.
Allergen: Soya, sulfitt, sesam, lupin, fisk, melk, egg, sennep
Øldampa Blåskjell
Blåskjell, fennikel, løk, dill, persille, sitron, serveres med PomFri og aioli. Vi anbefaler en belgisk wit.
Sesam, Egg, sennep, bløtdyr
Brix Burger
Burger fra Nyyyt kvernet av 100% norsk storfe. Alle våre burgere serveres med salat, tomat, sylteagurk, aioli og er inkludert PomFri. Alle burgere kan fås som vegetar eller glutenfri.
Cheddar, bacon og BBQ-mayo. Vi anbefaler en klassisk lager.
Allergen: Sulfitt, melk, egg, sennep, gluten av hvete.
Sondres Favoritt Burger
Burger fra Nyyyt kvernet av 100% norsk storfe. Alle våre burgere serveres med salat, tomat, sylteagurk, aioli og er inkludert PomFri. Alle burgere kan fås som vegetar eller glutenfri.
Cheddar, karamellisert løk, sprø løk, bakt sopp, bearnaise mayo. Vi anbefaler en amber ale.
Allergen: hvete, laktose, sulfitt, egg, sennep
Fritert Kyllingburger
Fritert kylling, coleslaw, avocado, chilimayo. Vi anbefaler en IPA.
Allergen: Sulfitt, melk, egg, sennep, gluten av hvete.
BBQ Glazed Spareribs
Kremet polenta, Pomfri, stekt padrons, coleslaw, chilimayo med chiliolje og sesamfrø. Vi anbefaler en IPA.
Allergen: Sulfitt, melk, egg, soya, sennep, sesam
Biff fra TT Meat
Serveres med sesongens grønnsaker, potetkrem, bakte småpoteter og sjusaus med sennepsfrø. Vi anbefaler en mørk lager.
Allergen: Sulfitt, melk, egg, soya, sennep, selleri
Pølsa & Stappa
Bratwurst, potetkrem, karamellisert løk, ravigotte mayo og sprø løk. Vi anbefaler en mørk lager.
Allergen: Sulfitt, melk, egg, sennep, soya
Kylling Cæsarsalat
Kullgrillet kyllinglår med hjertesalat i cæsardressing, krutonger, parmesan og bacon. Vi anbefaler en engelsk pale ale.
Allergen: Svovel Sulfitt, melk, egg, fisk, sennep, gluten fra hvete.
Ølbrulé
Med vaniljeis og vørtersirup. Vi anbefaler en stout til denne retten.
Allergen: Melk, egg, sulfitt, gluten av hvete
Rabarbra & Vaniljeis
Vaniljeis, rabarbra, havresmuler og salt karamell.
Allergen: Gluten, svovel sulfitt, egg, melk.
Ukens Sorbet eller is
Vaniljeis
2 kuler vaniljeis
Allergen: melk, egg, kan inneholde spor av nøtter.