Spekefjøl
3 typer spekemat fra Nyyyt og litt assortert ost serveres med hjemmelaget brød, oliven, marmelade og knekkebriz laget på mesk fra bryggeriet. Vi anbefaler en jærpilsner.
Allergener: Gluten av hvete, egg, svovel, melk, lupin
Friterte Kyllingvinger
Soya glazed kyllingvinger toppet med vårløk og sesamfrø. Vi anbefaler en klassisk lager.
Allergener: Soya, svovel, sesam, lupin
BFC & Padrons
Fritert lårfilet av kylling, padrons og chilimayo med chiliolje og sesamfrø.
Allergener: Soya, sulfitt, sesam, lupin, fisk, melk
Brix Fries
PomFri med parmesan, bacon, karamellisert løk, jalapenos, vårløk, og chilimayo. Vi anbefaler en IPA.
Allergener: Sulfitt, lupin, melk, egg, sennep.
Søtpotet Fries & Aioli
Allergen: Svovel sulfitt, Lupin, melk, egg, sennep
Salte Mandler fra Valencia
Allergen: nøtter
Gordal Picante Oliven
Gordal Picante Oliven. Vi anbefaler en pilsner.
Allergen: Sulfitt
Hjemmelaget brød
Hjemmelaget brød med pisket smør.
Allergener: melk, gluten av hvete, sesam, kan inneholde spør av nøtter
Taco med kullgrillet kyllinglår
Maistortilla fra Como Mexico, mango, rørosrømme, hjertesalat, rødløk, salsa fresca, hotsauce og revet chiliost fra Ystepikene.
Allergen: Svovel sulfitt, egg, sennep, melk
Taco Carnitas
Taco med svinenakke, maistortilla fra Como Mexico, jalapenos, rørosrømme, hjertesalat, rødløk, salsa fresca, hotsauce og revet chiliost fra Ystepikene.
Allergen: Soya, svovel sulfitt, egg, sennep, melk.