Kokkens Snacks
Liker du overraskelser? Stol på kokken! Våre kokker har fritt spillerom og serverer 2-3 retter i snacks størrelse. Varmt, kaldt eller begge deler.
Allergener: Varierer
Spekefjøl
3 typer spekemat fra Nyyyt og litt assortert ost serveres med hjemmelaget brød, oliven, marmelade og knekkebriz laget på mesk fra bryggeriet. Vi anbefaler en jærpilsner.
Allergener: Gluten av hvete, egg, svovel, melk, lupin
Brix Fried Wings
Soya glazed kyllingvinger toppet med vårløk og sesamfrø. Vi anbefaler en IPA.
Allergener: Soya, svovel, sesam, lupin
BFC & Padrons
Fritert lårfilet av kylling, padrons og chilimayo med chiliolje og sesamfrø.
Allergener: Soya, sulfitt, sesam, lupin, fisk, melk
Brix Fries
PomFri med parmesan, bacon, karamellisert løk, jalapenos, vårløk, og chilimayo. Vi anbefaler en IPA.
Allergener: Sulfitt, lupin, melk, egg, sennep.
Currywurst
Bratwurst med PomFri og currysaus. Vi anbefaler en IPA.
Allergen: Sulfitt, selleri
Kremet Soppsuppe
Sopp, bacon, krutonger og gressløk. Vi anbefaler en klassisk lager.
Allergen: Sulfitt, lupin, melk, sennep, soya
Gordal Picante Oliven
Gordal Picante Oliven. Vi anbefaler en pilsner.
Allergen: Sulfitt
Hjemmelaget brød
Hjemmelaget brød med pisket smør.
Allergener: melk, gluten av hvete, sesam, kan inneholde spør av nøtter